Åben tors-lør kl. 11.00-17.00
Hos Krogs Fiskeslagter kan du booke bord til både små og store selskaber, hvad enten det drejer sig om en intim middag, en fejring eller en virksomhedsevent. Vi byder også velkommen til spontane gæster med plads til walk-ins, hvor vores menu altid afspejler dagens fangst for at sikre de friskeste smagsoplevelser.
Vores lokaler skaber en hyggelig atmosfære, og vi tilbyder desuden unikke oplevelser som præsentationer af vores krogmodningsteknikker og guidede smagninger, perfekt til både private og professionelle arrangementer.
Dette er menuen som du vil få med, hvis du booker et arrangement i april 2025. Du kan vælge mellem 4-retters eller tasting menuen. Allergener – Kontakt personalet på forhånd. Spisepræferencer – Vi laver ikke menuen vegetarisk eller vegansk.
– Rimmet helleflynder, kinaradise, beder & dashisauce.
– Frikassé på hvid fisk, asparges, Vesterhavsost & urter.
– Tørmodnet rødfisk, selleri, ramsløg & muslingesauce.
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.
– Østers & snacks.
– Rimmet helleflynder, kinaradise, agurk & Dashi-sauce.
– Kalix Löjrom, kartoffel, friskost & ramsløg.
– Aspargesfrikassé, hvid fisk & Vesterhavsost & urter.
– Indbagt norsk kammusling, torskechorizo & champagnesauce på høns.
– Pighvar med kartoffelskæl, Noilly Prat sauce & vaniljesyltet kvæde
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.