FISK . DELI . VINE

BOOK BORD

Gammel Strand 36 . 1202 København
Åben tors-lør kl. 11.00-17.00

Book et arrangement

Få en helt ny smags­oplevelse

For at booke et arrangement kan du skrive til [email protected]
eller ringe direkte til os på +45 33 15 89 15

Hos Krogs Fiskeslagter kan du booke bord til både små og store selskaber, hvad enten det drejer sig om en intim middag, en fejring eller en virksomhedsevent. Vi byder også velkommen til spontane gæster med plads til walk-ins, hvor vores menu altid afspejler dagens fangst for at sikre de friskeste smagsoplevelser.

Vores lokaler skaber en hyggelig atmosfære, og vi tilbyder desuden unikke oplevelser som præsentationer af vores krogmodningsteknikker og guidede smagninger, perfekt til både private og professionelle arrangementer.

April 2025

Menuen

Dette er menuen som du vil få med, hvis du booker et arrangement i april 2025. Du kan vælge mellem 4-retters eller tasting menuen. Allergener – Kontakt personalet på forhånd. Spisepræferencer – Vi laver ikke menuen vegetarisk eller vegansk.

4-retters menu

595,-
Tilkøb vinmenu til 500,-

– Rimmet helleflynder, kinaradise, beder & dashisauce.
– Frikassé på hvid fisk, asparges, Vesterhavsost & urter.
– Tørmodnet rødfisk, selleri, ramsløg & muslingesauce.
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.

Tasting menu

1195,-
Tilkøb vinmenu til 750,-

– Østers & snacks.
– Rimmet helleflynder, kinaradise, agurk & Dashi-sauce.
– Kalix Löjrom, kartoffel, friskost & ramsløg.
– Aspargesfrikassé, hvid fisk & Vesterhavsost & urter.
– Indbagt norsk kammusling, torskechorizo & champagnesauce på høns.
– Pighvar med kartoffelskæl, Noilly Prat sauce & vaniljesyltet kvæde
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.