Åben tors-lør kl. 11.00-18.00
Hos Krogs Fiskeslagter kan du booke bord til både små og store selskaber, hvad enten det drejer sig om en intim middag, en fejring eller en virksomhedsevent. Vi byder også velkommen til spontane gæster med plads til walk-ins, hvor vores menu altid afspejler dagens fangst for at sikre de friskeste smagsoplevelser.
Vores lokaler skaber en hyggelig atmosfære, og vi tilbyder desuden unikke oplevelser som præsentationer af vores krogmodningsteknikker og guidede smagninger, perfekt til både forretningsmiddage, private fejringer, vinsmagninger, receptioner o. lign. (minimumpris 10.000 kr).
Dette er menuen som du vil få med, hvis du booker et arrangement i juli 2025. Du kan vælge mellem 4-retters eller tasting menuen. Allergener – Kontakt personalet på forhånd. Spisepræferencer – Vi laver ikke menuen vegetarisk eller vegansk.
– Rimmet helleflynder, agurk, rabarber & dashisauce.
– Aspargesfrikassé, hvid fisk, Vesterhavsost & muslinger.
– Skærising, hvide asparges, ramsløg & Gammel Knas-sauce.
– Sablé, citron, solbær & vaniljeis.
– Østers & snacks.
– Rimmet helleflynder, agurk, rabarber & dashisauce.
– Aspargesfrikassé, hvid fisk, Vesterhavsost & muslinger.
– Indbagt norsk kammusling, karotter, porrer & hyldeblomstsauce.
– Havtaske, Grillede ærter, hellefiskbacon & røget Beurre Blanc.
– Skærising, hvide asparges, ramsløg & Gammel Knas-sauce.
– Sablé, citron, solbær, vaniljeis.