FISK . DELI . VINE

VORES SMAGFULDE MENU OG PRODUKTER

Gammel Strand 36 . 1202 København
Åben tors-lør kl. 11.00-17.00

Menu & Produkter

Gå ombord i vores udvalg

Udforsk vores menu og produkter med nytænkte teknikker såsom krogmodning. For at opretholde den bæredygtige tilgang, kan udvalget af fisk variere alt efter fangsten.

“Modningen nedbryder proteinstrukturen en smule, hvilket gør kødet mere mørt og silkeblødt – perfekt til tilberedning, der virkelig lader fisken komme til sin ret”

Nikolaj Starup Mortensen, Køkkenschef

April 2025

Menuen

Dette er menuen som du vil få med, hvis du booker et arrangement i April 2025. Du kan vælge mellem 4-retters eller tasting menuen. Allergener – Kontakt personalet på forhånd. Spisepræferencer – Vi laver ikke menuen vegetarisk eller vegansk.

4-retters menu

595,-
Tilkøb vinmenu til 500,-

– Rimmet helleflynder, kinaradise, beder & dashisauce.
– Frikassé på hvid fisk, asparges, Vesterhavsost & urter.
– Tørmodnet rødfisk, selleri, ramsløg & muslingesauce.
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.

Tasting menu

1195,-
Tilkøb vinmenu til 750,-

– Østers & snacks.
– Rimmet helleflynder, kinaradise, beder & dashisauce.
– Kalix Löjrom, kartoffel, friskost & ramsløg.
– Aspargesfrikassé, hvid fisk & Vesterhavsost & urter.
– Indbagt norsk kammusling, torskechorizo & champagnesauce på høns.
– Pighvar med kartoffelskæl, Noilly Prat sauce & vaniljesyltet kvæde.
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.