Åben tors-lør kl. 11.00-17.00
Udforsk vores menu og produkter med nytænkte teknikker såsom krogmodning. For at opretholde den bæredygtige tilgang, kan udvalget af fisk variere alt efter fangsten.
April 2025
Dette er menuen som du vil få med, hvis du booker et arrangement i April 2025. Du kan vælge mellem 4-retters eller tasting menuen. Allergener – Kontakt personalet på forhånd. Spisepræferencer – Vi laver ikke menuen vegetarisk eller vegansk.
– Rimmet helleflynder, kinaradise, beder & dashisauce.
– Frikassé på hvid fisk, asparges, Vesterhavsost & urter.
– Tørmodnet rødfisk, selleri, ramsløg & muslingesauce.
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.
– Østers & snacks.
– Rimmet helleflynder, kinaradise, beder & dashisauce.
– Kalix Löjrom, kartoffel, friskost & ramsløg.
– Aspargesfrikassé, hvid fisk & Vesterhavsost & urter.
– Indbagt norsk kammusling, torskechorizo & champagnesauce på høns.
– Pighvar med kartoffelskæl, Noilly Prat sauce & vaniljesyltet kvæde.
– Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet.